- 06.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Сметана 100 г
- Куряче яйце 2 шт.
- Ковбаса варена 50 г
- Ковбаса копчена 50 г
- Помідори 100 г
- Майонез 100 г
- Борошно пшеничне 9 ст. л.
- Маслини 30 г
- Сир 120 г
- Олія рослинна 10 мл
- Суміш італійських спецій 10 г
Процес приготування: ≈ 10 хвилин
- Змішати сметану, яйця і майонез. Всипати борошно. Довести все до однорідної консистенції.
- Тісто виходить рідке, як сметана. Його вилити на сковорідку, змащену олією, і вже зверху покласти начинку (вона може бути абсолютно будь-яка на ваш смак). Або як у даном рецепті: помідори, ковбаса, маслини, італійські спеції. Зверху насипати тертий сир.
- Ставимо сковороду на плиту. Відразу накриваємо кришкою. Як тільки сир розплавився - піца готова.

Готова страва: Піца на сковороді