- 22.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Помідори 3 штуки
- Маслини 4 столові ложки
- Базилік 50 г.
- Олія оливкова 120 мілілітрів
- Каперси 2 столові ложки
- Спагетті 400 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сік томатний 2 столові ложки
- Філе анчоуса 5 штук
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Покладіть всі інгредієнти, крім спагетті і базиліка, у сотейник, залийте трьома ложками оливкової олії - це приблизно 70 грам, перемішайте, але не підігрівайте. Спробуйте, посоліть і поперчіть.
- Доведіть до кипіння воду у великій каструлі, посоліть (трохи менше, ніж зазвичай, так як анчоуси пізніше додадуть додатковий солоний смак) і покладіть в неї пасту. Варіть приблизно на хвилину менше, ніж зазначено на пачці, до стану аль денте.
- Поки вариться паста, поставте сотейник з помідорами і всім іншим на каструлю з пастою, щоб пара їх трохи підігрів і вони настоялися.
- Коли паста буде готова, злити воду, але повністю її не виливайте. Змішайте пасту з інгредієнтами соусу, додаючи трохи води, в якій варилася паста, якщо потрібно, щоб суміш не вийшла крутий. Додайте оливкову олію і знову перемішайте.
- Нарвете в сотейник листя базиліка і перемішайте їх з пастою. Після чого подавайте негайно.
