- 06.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (5 порцій)
- Помідори черрі 450 г.
- Лапша 450 г.
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Часник маринований 1 с. л.
- Чебрець подрібнений 1 ст. л.
- Орегано подрібнений 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цукор 1 ч. л.
- Пармезан тертий 50 г.
- Базилік за смаком
- Cіль за смаком
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
- Помідори черрі розрізати навпіл.
- На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
- Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.
- Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.
- Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.
- Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.

Готова страва: Паста з томатами, базиліком і часником