• Паста з томатами, базиліком і часником

Інгредієнти (5 порцій)

  • Помідори черрі 450 г.
  • Лапша 450 г.
  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Часник маринований 1 с. л.
  • Чебрець подрібнений 1 ст. л.
  • Орегано подрібнений 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цукор 1 ч. л.
  • Пармезан тертий 50 г.
  • Базилік за смаком
  • Cіль за смаком

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
  2. Помідори черрі розрізати навпіл.
  3. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
  4. Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.
  5. Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.
  6. Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.
  7. Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.

Готова страва: Паста з томатами, базиліком і часником

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі