• Лазанья з м'ясом і грибами

Інгредієнти (6 порцій)

  • Фарш із яловичини 250 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Пецериці 250 г.
  • Консервовані томати 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чебрець за смаком
  • Орегано за смаком
  • Вершкове масло 5 ст. л.
  • Молоко 800 мл.
  • Борошно 3 ст. л.
  • Мускатний горіх 1 ч. л.
  • Лазанья 6 листів
  • Сир Моцарела 80 г.
  • Сир Пармезан 3 ст. л.
  • Соняшникова олія за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Дрібно порізану цибулю обсмажити до прозорості на олії.
  2. Додати фарш, спеції, обсмажити фарш із цибулею.
  3. Потім додати томати і смажити до випаровування рідини.
  4. Окремо порізати гриби і обсмажити їх теж в невеликій кількості соняшникової олії, посолити.
  5. Для приготування соусу Бешамель в каструлі розтопити вершкове масло. Додати борошно, смажити 1 хвилину, постійно помішуючи. Тонкою цівкою додати молоко, продовжувати помішувати.
  6. Як закипить, додати мускатний горіх, посолити, поперчити.
  7. Варити ще 1 хвилину. Посолити і поперчити.
  8. На дно форми для запікання налити соус, після покласти листи лазаньї. Після шар фаршу з цибулею і томатами. Посипати сиром Пармезан, полити знову соусом. Після знову листи лазаньї, потім соус, гриби і посипати сиром Пармезан. Останній шар листи лазаньї і знову соус.
  9. Зверху посипати сиром Моцарела. Залишити лазанью приблизно на 1 годину, після прикрити фольгою, поставити в духовку нагріту до 150°C і запікати 20 хвилин.
  10. Після запікання фольгу прибрати і запекти до готовності. Коли лазанья стане золотистого кольору - можна вимикати.

Готова страва: Лазанья з м'ясом і грибами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі