- 03.05.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Борошно 200 г.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Сода 0,5 ч. л.
- Сіль 1 щіпка
- Коричневий цукор 2 ст. л.
- Яйця 1 шт.
- Молоко 300 мл.
- Вершкове масло 50 г.
- Імбир 1 ч. л.
- Мед 4 ст. л.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Змішати борошно, розпушувач, соду і сіль.
- Додати коричневий цукор, збите яйце, молоко, тертий або мелений імбир і вершкове масло. Збити.
- Розігріти сковороду і випікати оладки з двох сторін. Полити медом.

Готова страва: Імбирні оладки з медом