• Тушковані овочі з фетою

Інгредієнти (4 порції)

  • Цукіні 200 г.
  • Морква 200 г.
  • Помідори чері 200 г.
  • Сир фета 80 г.
  • Суміш перців за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Цукіні і моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками.
  2. Сир фета розкришити. Цукіні і моркву викласти на сковороду і залити невеликою кількістю води.
  3. Тушкувати овочі близько 15 хвилин. Потім додати помідори, спеції і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати сиром фета.

Готова страва: Тушковані овочі з фетою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі