• Паста-салат із тунцем

Інгредієнти (6 порцій)

  • Паста 450 г.
  • Консервований тунець 200 г.
  • Помідори черрі 500 г.
  • Маслини без кісточок 100 г.
  • Оливкова олія 50 мл.
  • Цедра лимона 0,5 ч. л
  • Червона цибуля 1 шт.
  • Петрушка 1 пучок
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.
  2. Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.
  3. У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.

Готова страва: Паста-салат із тунцем

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі