- 28.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Паста 450 г.
- Консервований тунець 200 г.
- Помідори черрі 500 г.
- Маслини без кісточок 100 г.
- Оливкова олія 50 мл.
- Цедра лимона 0,5 ч. л
- Червона цибуля 1 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.
- Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.
- У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.

Готова страва: Паста-салат із тунцем