- 25.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Сир Моцарелла 230 г.
- Гострий сир Чеддер 450 г.
- Зелена цибуля 10 г.
- Майонез 150 г.
- Кисла сметана 30 г.
- Зубчик часнику 4 шт.
- Вершкове масло 150 г.
- Італійський хліб (булка) 2 шт.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру та не дуже дрібно порізати цибулю. Потім в окремій великій мисці змішати разом тертий сир, майонез, сметану та зелену цибулю. Розім'яти зубчики часнику. В іншій мисці змішати разом масло та часник до однорідного стану.
- Додати масло з часником у суміш сиру та сметани. Нагріти електричну духовку до 180°С. Розрізати булку хліба в горизонтальному напрямі, та покласти на деко скоринкою вниз. Намастити хліб шаром сирної суміші. Поставити деко в духовку та підсмажувати 3-5 хвилин, до отримання золотисто-коричневої скоринки.
- Витягнути з електричної духовки готові хлібці, залишити полежати 5 хвилин, щоб хліб трохи охолонув. Порізати страву на шматочки хлібним ножем та подати на стіл.

Готова страва: Сирні хлібці