• Шоколадна кава

Інгредієнти (4 порції)

  • Цукор 60 г.
  • Вода 450 мл.
  • Какао-порошок 45 г.
  • Молоко 125 мл.
  • Вершки 125 мл.
  • Ессенція ванільна 5 г.
  • Кава чорна 500 мл

Процес приготування: ≈ 10 хвилин

  1. Цукор змішати з какао-порошком, додати дрібку солі, влити гарячу воду. Перемішати до однорідної консистенції.
  2. Додати в загальну суміш вершки і молоко, ванільну есенцію і зварену каву.
  3. Всю суміш ретельно перемішати, охолодити і розлити по чашках.

Готова страва: Шоколадна кава

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі