- 21.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Пудра цукрова стакан
- Вода 2 столові ложки
- Жовток яєчний 4 штуки
- Малина 340 г.
- Вершки збиті стакан
- Сироп виноградний 4 столові ложки
Інструкція
- Збийте жовтки з цукром, сиропом і водою і поставте на водяну баню, продовжуючи збивати, поки маса не загусне і температура всередині неї не стане 70 градусів, приблизно 4 хвилини. Відразу поставте миску з кремом на лід і збивайте близько 3 хвилин до охолодження.
- У невеликій мисці збийте вершки в міцну піну. Змішайте з охолодженим кремом. Накрийте плівкою і поставте в холодильник на 1-4 години.
- Розкладіть малину по креманкам і полийте кремом.
