• Ріболліта - тосканський суп

Інгредієнти (6 порцій)

  • Часник 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Стебло селери 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Бекон 110 г.
  • Олія оливкова 100 мл.
  • Томати у власному соку 425 г.
  • Квасоля 1,25 кг.
  • Бульйон курячий 400 мл.
  • Розмарин свіжий 1 стебло
  • Капуста білокачанна 1 шт.
  • Сухарі товчені 100 г.
  • Сир пармезан за смаком
  • Яйця курячі 6 штук
  • Петрушка за смаком

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Налити в каструлю оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти. Всипати в каструлю подрібнений часник і цибулю, а також моркву, селеру і шинку. Обсмажувати протягом 5 хвилин.
  2. Додати в каструлю томати разом із соком, налити бульйон, додати квасолю і розмарин.
  3. Довести до кипіння, накрити кришкою каструлю, варити протягом 1 години, квасоля повинна розваритися.
  4. Додати в суп нашатковану капусту, готувати 5-7 хвилин. Додати сухарі, перемішати, розлити по тарілках, присипати зверху пармезаном.
  5. Поки вариться суп, покласти яйця в киплячу воду рівно на 5 хвилин. Потім воду злити і потримати яйця під холодною водою 30 секунд, щоб зупинити процес приготування. Коли яйця трохи охолонуть, акуратно їх почистити.
  6. Розлити суп по двох тарілках і покласти в кожну варене яйце. Посипати петрушкою і сиром пармезан.

Готова страва: Ріболліта - тосканський суп

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі