- 18.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Часник 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Стебло селери 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Бекон 110 г.
- Олія оливкова 100 мл.
- Томати у власному соку 425 г.
- Квасоля 1,25 кг.
- Бульйон курячий 400 мл.
- Розмарин свіжий 1 стебло
- Капуста білокачанна 1 шт.
- Сухарі товчені 100 г.
- Сир пармезан за смаком
- Яйця курячі 6 штук
- Петрушка за смаком
Процес приготування: ≈ 90 хвилин
- Налити в каструлю оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти. Всипати в каструлю подрібнений часник і цибулю, а також моркву, селеру і шинку. Обсмажувати протягом 5 хвилин.
- Додати в каструлю томати разом із соком, налити бульйон, додати квасолю і розмарин.
- Довести до кипіння, накрити кришкою каструлю, варити протягом 1 години, квасоля повинна розваритися.
- Додати в суп нашатковану капусту, готувати 5-7 хвилин. Додати сухарі, перемішати, розлити по тарілках, присипати зверху пармезаном.
- Поки вариться суп, покласти яйця в киплячу воду рівно на 5 хвилин. Потім воду злити і потримати яйця під холодною водою 30 секунд, щоб зупинити процес приготування. Коли яйця трохи охолонуть, акуратно їх почистити.
- Розлити суп по двох тарілках і покласти в кожну варене яйце. Посипати петрушкою і сиром пармезан.

Готова страва: Ріболліта - тосканський суп