• Спагетті з перцем чилі, часником, лимоном і хлібними крихтами

Інгредієнти (4 порції)

  • Спагеті 150 г.
  • Броколі свіжа 125 г.
  • Часник 3 зубчики
  • Перець чилі 1 шт.
  • Лимон 0,5 шт.
  • Свіжі білі хлібні крихти 20 г.
  • Оливкова олія за смаком
  • Cіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Перець чилі промити, очистити від насіння і нарізати маленькими кубиками.
  2. Часник очистити від лушпиння і нарізати тонкими скибочками.
  3. На сковороді розігріти оливкову олію. Додати перець чилі і часник на сковороду і готувати їх приблизно 2-3 хвилини, постійно помішуючи, на дрібному вогні.
  4. Перекласти чилі і часник в миску, а на сковороді обсмажити хлібні крихти 4-5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Зняти з вогню.
  5. З половини лимона зняти цедру і змішати її з хлібними крихтами. Трохи посолити і поперчити суміш.
  6. Броколі розібрати на невеликі суцвіття.
  7. Зварити спагеті, як вказано на упаковці. За 3 хвилини до закінчення приготування, додати до спагеті броколі.
  8. Після чого воду зі спагеті злити, але залишити приблизно 1 склянку води.
  9. Цю воду змішати з обсмаженими перцем чилі і часником, а також додати 1 ст. л. оливкової олії.
  10. Вермішель викласти в каструлю і залити її водою з олією та зажаркою і добре перемішати.
  11. При подачі, посипати спагеті смаженими хлібними крихтами.

Готова страва: Спагетті з перцем чилі, часником, лимоном і хлібними крихтами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі