- 18.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Спагеті 150 г.
- Броколі свіжа 125 г.
- Часник 3 зубчики
- Перець чилі 1 шт.
- Лимон 0,5 шт.
- Свіжі білі хлібні крихти 20 г.
- Оливкова олія за смаком
- Cіль за смаком
- Чорний мелений перець за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Перець чилі промити, очистити від насіння і нарізати маленькими кубиками.
- Часник очистити від лушпиння і нарізати тонкими скибочками.
- На сковороді розігріти оливкову олію. Додати перець чилі і часник на сковороду і готувати їх приблизно 2-3 хвилини, постійно помішуючи, на дрібному вогні.
- Перекласти чилі і часник в миску, а на сковороді обсмажити хлібні крихти 4-5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Зняти з вогню.
- З половини лимона зняти цедру і змішати її з хлібними крихтами. Трохи посолити і поперчити суміш.
- Броколі розібрати на невеликі суцвіття.
- Зварити спагеті, як вказано на упаковці. За 3 хвилини до закінчення приготування, додати до спагеті броколі.
- Після чого воду зі спагеті злити, але залишити приблизно 1 склянку води.
- Цю воду змішати з обсмаженими перцем чилі і часником, а також додати 1 ст. л. оливкової олії.
- Вермішель викласти в каструлю і залити її водою з олією та зажаркою і добре перемішати.
- При подачі, посипати спагеті смаженими хлібними крихтами.

Готова страва: Спагетті з перцем чилі, часником, лимоном і хлібними крихтами