- 12.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Спаржа 200 г.
- Часник 1 зубчик
- Шпинат свіжий 50 г.
- Сир пармезан 50 г.
- Фісташки смажені 2 ст. л.
- Оливкова олія 3 с. л.
- Cіль за смаком
- Сік лимонний за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Спаржу поставити варитися на вогонь. Варити до того стану, поки спаржа не стане м'якою.
- Потім спаржу промити під водою і нарізати невеликими шматочками.
- Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
- У чашку для блендера скласти порізану спаржу, листя шпинату, фісташки, тертий пармезан, часник, оливкову олію і трохи лимонного соку. Все посолити і перебити блендером до однорідного стану.

Готова страва: Фісташкове песто зі спаржею