- 11.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Дріжджі сухі 7 г.
- Сіль 3 г.
- Вода 120 мл.
- Вино червоне напівсолодке 70 мл.
- Цукор 1 ст. л.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Борошно пшеничне 1,8 ст.
- Цибуля ріпчаста 1/2 шт.
- Горошок консервований 30 г.
- Кукурудза консервована 30 г.
- Гриби печериці 80 г.
- Куряче філе 200 г.
- Соус томатний 2 ст. л.
- Сир твердий 150 г.
- Перець чорний мелений 1/4 ч. л
Процес приготування: ≈ 150 хвилин
- Приготувати тісто. Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
- У борошняну суміш додати оливкову олію. Додати воду і вино.
- Поступово, вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
- Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години.
- Тісто рівномірно розподілити руками по всій площі форми. Змастити тісто томатним соусом.
- Зверху рівномірно викласти тонко порізані печериці.
- Наступний шар - горошок і кукурудза.
- Зверху викласти дрібно порізане відварене куряче філе.
- На філе покласти дуже тонко порізану півкільцями цибулю. Цибулю скропити оливковою олією і поперчити.
- Зверху викласти натертий сир.
- Запікати піцу 15 хвилин при 200°С.

Готова страва: Піца "Вікінг"