• Піца "Вікінг"

Інгредієнти (4 порції)

  • Дріжджі сухі 7 г.
  • Сіль 3 г.
  • Вода 120 мл.
  • Вино червоне напівсолодке 70 мл.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне 1,8 ст.
  • Цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • Горошок консервований 30 г.
  • Кукурудза консервована 30 г.
  • Гриби печериці 80 г.
  • Куряче філе 200 г.
  • Соус томатний 2 ст. л.
  • Сир твердий 150 г.
  • Перець чорний мелений 1/4 ч. л

Процес приготування: ≈ 150 хвилин

  1. Приготувати тісто. Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
  2. У борошняну суміш додати оливкову олію. Додати воду і вино.
  3. Поступово, вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
  4. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години.
  5. Тісто рівномірно розподілити руками по всій площі форми. Змастити тісто томатним соусом.
  6. Зверху рівномірно викласти тонко порізані печериці.
  7. Наступний шар - горошок і кукурудза.
  8. Зверху викласти дрібно порізане відварене куряче філе.
  9. На філе покласти дуже тонко порізану півкільцями цибулю. Цибулю скропити оливковою олією і поперчити.
  10. Зверху викласти натертий сир.
  11. Запікати піцу 15 хвилин при 200°С.

Готова страва: Піца "Вікінг"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі