• Різотто з куркою і двома сирами

Інгредієнти (4 порції)

  • Рис 400 г.
  • Бульйон курячий 750 мл.
  • Овочі заморожені 500 г.
  • Філе куряче 340 г.
  • Сир чеддер 120 г.
  • Вершки 125 мл.
  • Сир пармезан 40 г.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Процес приготування: ≈ 50 хвилин

  1. У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
  2. Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
  3. Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
  4. Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.

Готова страва: Різотто з куркою і двома сирами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі