- 11.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Рис 400 г.
- Бульйон курячий 750 мл.
- Овочі заморожені 500 г.
- Філе куряче 340 г.
- Сир чеддер 120 г.
- Вершки 125 мл.
- Сир пармезан 40 г.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Процес приготування: ≈ 50 хвилин
- У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
- Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
- Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
- Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.

Готова страва: Різотто з куркою і двома сирами