• Гарбузове різотто зі спеціями

Інгредієнти (4 порції)

  • Цибуля ріпчаста 80 г.
  • Олія оливкова 15 мл.
  • Рис 400 г.
  • Вино біле сухе 200 мл.
  • Бульйон овочевий 600 мл.
  • Гарбуз 300 г.
  • Імбир 5 г.
  • Горіх мускатний 5 г.
  • Базилік 10 г.
  • Масло вершкове 15 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Духовку розігріти до 170°C градусів. Гарбуз очистити від шкіри і насіння, нарізати на скибочки. Запікати гарбуз протягом 15-20 хвилин. Дістати з духовки і подрібнити блендером в пюре.
  2. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Овочевий бульйон розігріти. На середньому вогні розігріти сковороду з оливковою олією. Обсмажити в сковороді цибулю близько 3-5 хвилин до м'якості.
  3. Рис промити. До цибулі додати рис і обсмажити кілька хвилин. Додати в пательню вино і тушкувати, поки воно не випарується.
  4. Потім по 0,5 склянки вливати бульйон, додаючи наступну порцію, коли випарується попередня. Тушкувати таким чином рис близько 20 хвилин до м'якості. Додати гарбузове пюре, імбир, мускатний горіх, базилік і вершкове масло і тушкувати ще 2-3 хвилини. Додати за смаком сіль, перець і подавати до столу.

Готова страва: Гарбузове різотто зі спеціями

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі