- 09.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (1 порція)
- Домашня паста 100 г.
- Креветки 30 г.
- Кальмари 30 г.
- Мідії 60 г.
- Цибуля 2 шт.
- Часник 5 зубчиков
- Помідори черрі 45 г.
- Вершкове масло 25 г.
- Оливкова олія 15 мл.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Соус Неаполітано 150 г.
Процес приготування: ≈ 25 хвилин
- На оливковій олії обсмажити нарізані цибулю і часник з морепродуктами. Додати соус, тушкувати ще 2-3 хвилини.
- Відварити пасту в підсоленій воді.
- Змішати пасту з соусом. Додати помідори черрі. Посолити, поперчити за смаком. Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і поставити в духовку на 10-15 хвилин.

Готова страва: Паста VERO VERO