• Паста VERO VERO

Інгредієнти (1 порція)

  • Домашня паста 100 г.
  • Креветки 30 г.
  • Кальмари 30 г.
  • Мідії 60 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 5 зубчиков
  • Помідори черрі 45 г.
  • Вершкове масло 25 г.
  • Оливкова олія 15 мл.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Соус Неаполітано 150 г.

Процес приготування: ≈ 25 хвилин

  1. На оливковій олії обсмажити нарізані цибулю і часник з морепродуктами. Додати соус, тушкувати ще 2-3 хвилини.
  2. Відварити пасту в підсоленій воді.
  3. Змішати пасту з соусом. Додати помідори черрі. Посолити, поперчити за смаком. Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і поставити в духовку на 10-15 хвилин.

Готова страва: Паста VERO VERO

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі