- 21.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 1 порції
- Масло вершкове за смаком
- Помідори 1 штука
- Печериці 1 штука
- Песто 2 столові ложки
- Сир твердий 4 за смаком
- Хліб житній 4 за смаком
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Досить тонко наріжте помідор.
- Також поступите і з грибами.
- Кожен шматок хліба намажте маслом з обох сторін.
- Розігріти сковороду на середньому вогні. Потім обсмажте кожен шматок хліба з обох сторін. Секрет в тому, що тонкий шар масла зробить хрустку скоринку.
- Потім покладіть сир, помідор, гриби, соус песто.
- Накрийте кришкою і дайте сиру розплавитися. Через пару хвилин переверніть бутерброд і знову закрийте кришкою.
