- 09.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Хліб житній 6 скибочок
- Макарони канелоні 6 шт.
- Сир 100 г.
- Паштет м'ясний 60 г.
- Кунжут 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зубок
- Помідори 3 шт.
- Соняшникова олія 1 ст. л.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Базилік січений 1 ст. л.
- Мед 0,5 ч. л.
- Чорний мелений перець за смаком
- Cіль за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.
- Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
- На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.
- Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.
- Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.
- З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.
- Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.
- Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.
- Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.
- При подачі можна прикрасити зеленню.

Готова страва: Кільця з начинкою