• Кільця з начинкою

Інгредієнти (6 порцій)

  • Хліб житній 6 скибочок
  • Макарони канелоні 6 шт.
  • Сир 100 г.
  • Паштет м'ясний 60 г.
  • Кунжут 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зубок
  • Помідори 3 шт.
  • Соняшникова олія 1 ст. л.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Базилік січений 1 ст. л.
  • Мед 0,5 ч. л.
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Cіль за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.
  2. Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
  3. На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.
  4. Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.
  5. Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.
  6. З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.
  7. Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.
  8. Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.
  9. Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.
  10. При подачі можна прикрасити зеленню.

Готова страва: Кільця з начинкою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі