- 06.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Часник 1 зубчик
- Королівскі креветки 400 г.
- Масло вершкове 20 г.
- Багет французький ⅓ шт.
- Перець білий свіжомелений щіпка
- Сіль щіпка
- Сир горгонзола 50 г.
- Вершки 33% 2 ст. л.
- Вино "Шардоне" 2 ст. л.
- Чебрець 1 стебло
Процес приготування: ≈ 10 хвилин
- Очистити креветки, залишаючи від хітинового панцира тільки останній сегмент, на якому буде триматися хвіст.
- Розплавити на сковороді вершкове масло, трохи обсмажити на ньому креветки. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник, смажити ще півхвилини.
- Влити в сковороду вино і коли воно випариться додати вершки. Коли вершки почнуть густіти, кинути туди ж наламаний невеликими шматками сир. Як тільки сир розплавиться і огорне креветки - посипати листям з гілочки чебрецю, зняти з вогню і перекласти разом з соусом в глибоку тарілку.
- Розрізати третину багета на довгі четвертини, обсмажити їх на сковороді-грилі і подавати з креветками.

Готова страва: Креветки в горгонзолі