• Креветки в горгонзолі

Інгредієнти (2 порції)

  • Часник 1 зубчик
  • Королівскі креветки 400 г.
  • Масло вершкове 20 г.
  • Багет французький ⅓ шт.
  • Перець білий свіжомелений щіпка
  • Сіль щіпка
  • Сир горгонзола 50 г.
  • Вершки 33% 2 ст. л.
  • Вино "Шардоне" 2 ст. л.
  • Чебрець 1 стебло

Процес приготування: ≈ 10 хвилин

  1. Очистити креветки, залишаючи від хітинового панцира тільки останній сегмент, на якому буде триматися хвіст.
  2. Розплавити на сковороді вершкове масло, трохи обсмажити на ньому креветки. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник, смажити ще півхвилини.
  3. Влити в сковороду вино і коли воно випариться додати вершки. Коли вершки почнуть густіти, кинути туди ж наламаний невеликими шматками сир. Як тільки сир розплавиться і огорне креветки - посипати листям з гілочки чебрецю, зняти з вогню і перекласти разом з соусом в глибоку тарілку.
  4. Розрізати третину багета на довгі четвертини, обсмажити їх на сковороді-грилі і подавати з креветками.

Готова страва: Креветки в горгонзолі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі