- 06.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Капуста пекінська 200 г.
- Салат 200 г.
- Ківі 200 г.
- Яблука 200 г.
- Селера 200 г.
- Лимон 30 г.
- Сіль за смаком
- Оливкова олія 20 мл.
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
- Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Ківі очистити і нарізати скибочками або часточками.
- Селеру помити і нарізати шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік і змішати його з оливковою олією.
- Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Готова страва: Салат із селерою і фруктами