- 06.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Масло вершкове 2,5 ст. л.
- Печиво 150 г.
- Цукор 3 ст. л.
- Вода 3 ст. л.
- Желатин 1,5 ч. л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Лимони 0,5 шт.
- Домашній сир 200 г.
- Вершки взбиті 10 ст. л.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Подрібнити печиво до стану крихти. Поставити каструлю на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, додати до масла печиво, перемішати. Викласти суміш з каструлі в форму. Прибрати в холодильник.
- Вилити 2 ст. л. води в каструлю, поставити на вогонь, всипати цукор, варити протягом 3-5 хвилин, поки цукор не розчиниться повністю у воді. З лимона вичавити сік, натерти цедру на тертці.
- Збити жовтки, обережно влити в них цукровий сироп, не перестаючи змішувати. Збивати до тих пір, поки суміш не стане безбарвною і не охолоне.
- Розвести желатин в 1 ст. л. води. У мисці змішати сир, цедру, сік, желатин і суміш жовтків і сиропу. Перемішати до однорідної маси.
- Збити вершки до густої піни, додати в загальну суміш. Викласти крем на печиво, повторно прибрати в холодильник.

Готова страва: Лимонний сирний торт