- 04.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Томатний сік 4 ст
- Помідори 4 шт
- Базилік 14 листочків
- Вершкове масло 100г
- Вершки 1.5 ст
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Петрушка для прикраси (порційно)
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.
- Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.
- Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.
- Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.
- Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.

Готова страва: Томатний крем-суп з базиліком