- 04.04.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Підсохлий білий хліб 4-6 шматків
- Помідори 6 шт.
- Сіль 2-3 дрібні дрібки
- Оливкова олія 70 мл.
- Яйця 1 шт.
- Сир Пармезан 50-70 г.
- Великі солодкі перці 8 шт.
- Каперси 1-2 ст. л.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.
- Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.
- Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.
- Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.
- У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.
- Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.

Готова страва: Перці з начинкою по-італійськи