• Перці з начинкою по-італійськи

Інгредієнти (6 порцій)

  • Підсохлий білий хліб 4-6 шматків
  • Помідори 6 шт.
  • Сіль 2-3 дрібні дрібки
  • Оливкова олія 70 мл.
  • Яйця 1 шт.
  • Сир Пармезан 50-70 г.
  • Великі солодкі перці 8 шт.
  • Каперси 1-2 ст. л.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.
  2. Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.
  3. Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.
  4. Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.
  5. У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.
  6. Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.

Готова страва: Перці з начинкою по-італійськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі