- 30.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Помідори 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет 1 ст. л.
- Моцарела 240 г
- Базилік 40 г
- Багет 1 шт.
Процес приготування: ≈ 65 хвилин
- Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.
- Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.
- Моцарелу нарізати скибочками.
- Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.
- На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.

Готова страва: Сендвіч "Капрезе"