• Сендвіч "Капрезе"

Інгредієнти (4 порції)

  • Помідори 4 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет 1 ст. л.
  • Моцарела 240 г
  • Базилік 40 г
  • Багет 1 шт.

Процес приготування: ≈ 65 хвилин

  1. Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.
  2. Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.
  3. Моцарелу нарізати скибочками.
  4. Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.
  5. На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.

Готова страва: Сендвіч "Капрезе"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі