• Різотто з білими грибами та петрушкою

Інгредієнти (6 порцій)

  • Рис 500 г.
  • Гриби білі 350 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Олія оливкова 5 ст. л.
  • Масло вершкове 50 г.
  • Петрушка 20 г.
  • Бульйон грибний 1 л.
  • Сіль за смаком
  • Сир пармезан за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.
  2. Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.
  3. Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.
  4. Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.

Готова страва: Різотто з білими грибами та петрушкою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі