- 30.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Рис 500 г.
- Гриби білі 350 г.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 5 ст. л.
- Масло вершкове 50 г.
- Петрушка 20 г.
- Бульйон грибний 1 л.
- Сіль за смаком
- Сир пармезан за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.
- Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.
- Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.
- Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.

Готова страва: Різотто з білими грибами та петрушкою