• Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні

Інгредієнти (6 порцій)

  • Борошно пшеничне 400 г.
  • Вода 1 ст. л.
  • Яйця 4 шт.
  • Яловичина 500 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Вино червоне сухе 250 мл.
  • Олія оливкова 50 мл.
  • Сир пармезан 100 г.
  • Курячий бульйон 500 мл.

Процес приготування: ≈ 100 хвилин

  1. Змішати борошно з сіллю, зібрати гіркою, в центрі зробити заглиблення, вбити три яйця, додати воду і виделкою перемішати їх з борошном. Замішати тісто близько 15 хвилин, накрити плівкою, дати відпочити півгодини.
  2. Овочі очистити, дрібно порізати, обсмажити на оливковій олії, додати м'ясо, нарізане шматочками. Потім обсмажити, при цьому перемішувати постійно. Далі залити вином, тушкувати на слабкому вогні одну годину, охолодити, процідити, викласти в блендер, посолити, збити, додати жовток одного яйця, пармезан і перемішати.
  3. Розкачати тісто, вирізати квадрати, викласти начинку на середину, зробити трикутник і після цього з'єднати два гострих кута.
  4. Варити в курячому бульйоні 4 хвилини, подавати з невеликою кількістю бульйона, зверху посипати петрушкою.

Готова страва: Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі