- 30.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Борошно пшеничне 400 г.
- Вода 1 ст. л.
- Яйця 4 шт.
- Яловичина 500 г.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера 1 шт.
- Вино червоне сухе 250 мл.
- Олія оливкова 50 мл.
- Сир пармезан 100 г.
- Курячий бульйон 500 мл.
Процес приготування: ≈ 100 хвилин
- Змішати борошно з сіллю, зібрати гіркою, в центрі зробити заглиблення, вбити три яйця, додати воду і виделкою перемішати їх з борошном. Замішати тісто близько 15 хвилин, накрити плівкою, дати відпочити півгодини.
- Овочі очистити, дрібно порізати, обсмажити на оливковій олії, додати м'ясо, нарізане шматочками. Потім обсмажити, при цьому перемішувати постійно. Далі залити вином, тушкувати на слабкому вогні одну годину, охолодити, процідити, викласти в блендер, посолити, збити, додати жовток одного яйця, пармезан і перемішати.
- Розкачати тісто, вирізати квадрати, викласти начинку на середину, зробити трикутник і після цього з'єднати два гострих кута.
- Варити в курячому бульйоні 4 хвилини, подавати з невеликою кількістю бульйона, зверху посипати петрушкою.

Готова страва: Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні