- 21.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 5 порцій
- Яловичина 1 кілограм
- Перець чорний запашний 50 г.
- Сіль велика 500 г.
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- М'ясо ретельно зачистити від жил, жиру і плівок, промокнути рушником. Викласти в керамічну або скляну форму, засипати сіллю і залишити на 10 годин у холодильнику.
- Після м'ясо промити під проточною водою, промокнути серветкою. Обваляти в дробленому перці, при бажанні можна додати спеції: мелену корицю або мускатний горіх. В'ялити таким чином підготовлене м'ясо потрібно в провітрюваному приміщенні при температурі 4 градуси або в спеціальній камері протягом чотирьох-шести місяців.
- Готову брезаолу можна подавати з невеликою кількістю оливкової олії - а можна і без нього.
