- 28.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (5 порцій)
- Салат 1 пучок
- Помідори черрі 16 шт
- Оливкова олія 30г
- Моцарела 200г
- Гірчиця діжонська 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
- Черрі вимити і розрізати на половинки.
- Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
- До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
- Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.

Готова страва: Італійський овочевий салат з моцарелою