• Меззалуна (печиво з горішками)

Інгредієнти (4 порції)

  • Фундук 100 г.
  • Пшеничне борошно 300 г.
  • Цукор 100 г.
  • Цукрова пудра за смаком
  • Вершкове масло 200 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Розігріти духовку до 175°C градусів. Обсмажити горіхи в гарячій духовці протягом 12 хвилин. Покласти горіхи в рушник і протерти, тим самим очистивши їх від лушпиння.
  2. Подрібнити фундук і цукор в кухонному комбайні, потім акуратно всипати борошно і знову перемішати. Додати до загальної маси вершкове масло і замісити тісто. Готове тісто викласти на злегка посипану борошном поверхню і розділити на маленькі шматочки розміром приблизно 2,5 см.
  3. З підготовлених шматочків розкачати кульки і надати їм форму сердечка, півмісяця або будь-якої іншої фігури. Обваляти отримані фігурки в цукровій пудрі.
  4. Деко злегка змастити олією і розкласти на нього печиво так, що б фігурки не торкалися один до одного. Випікати печиво "Меззалуна" протягом 15-20 хвилин при температурі 180°C градусів. Дати печиву охолонути.

Готова страва: Меззалуна (печиво з горішками)

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі