- 28.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Фундук 100 г.
- Пшеничне борошно 300 г.
- Цукор 100 г.
- Цукрова пудра за смаком
- Вершкове масло 200 г.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Розігріти духовку до 175°C градусів. Обсмажити горіхи в гарячій духовці протягом 12 хвилин. Покласти горіхи в рушник і протерти, тим самим очистивши їх від лушпиння.
- Подрібнити фундук і цукор в кухонному комбайні, потім акуратно всипати борошно і знову перемішати. Додати до загальної маси вершкове масло і замісити тісто. Готове тісто викласти на злегка посипану борошном поверхню і розділити на маленькі шматочки розміром приблизно 2,5 см.
- З підготовлених шматочків розкачати кульки і надати їм форму сердечка, півмісяця або будь-якої іншої фігури. Обваляти отримані фігурки в цукровій пудрі.
- Деко злегка змастити олією і розкласти на нього печиво так, що б фігурки не торкалися один до одного. Випікати печиво "Меззалуна" протягом 15-20 хвилин при температурі 180°C градусів. Дати печиву охолонути.

Готова страва: Меззалуна (печиво з горішками)