• Чанфота

Інгредієнти (8 порцій)

  • Помідори 700 г
  • Картопля 700 г
  • Солодкий перець 700 г
  • Базилік 50 г
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія 150 мл
  • Баклажан 2 шт.
  • Цукіні 2 шт.
  • Цибуля 100 г
  • Спаржева квасоля 200 г

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Баклажан нарізати великими кубиками, залити солоною водою і залишити на 1 годину. Відкинути на друшляк і обсушити. Картоплю очистити і нарізати кубиками. Так само нарізати кабачки. Цибулю почистити і нашаткувати.
  2. Перець очистити від насіння і нарізати тонкими смужками. Помідори очистити від шкірки і насіння, протерти через сито. Базилік подрібнити руками.
  3. У великому сотейнику розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю і базилік 2 хв. Додати протерті помідори, перемішати. Довести до кипіння, засипати картоплю, баклажани і через 2-3 хв. кабачки.
  4. Посолити, поперчити, перемішати і тушкувати на дуже маленькому вогні 20 хв., Періодично додаючи трохи води. Потім додати солодкий перець, протушкувати ще 7-10 хв. Як тільки овочі будуть готові (вони не повинні перетворитися на кашу), зняти з вогню.

Готова страва: Чанфота

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі