- 28.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порцій)
- Помідори 700 г
- Картопля 700 г
- Солодкий перець 700 г
- Базилік 50 г
- Сіль за смаком
- Оливкова олія 150 мл
- Баклажан 2 шт.
- Цукіні 2 шт.
- Цибуля 100 г
- Спаржева квасоля 200 г
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Баклажан нарізати великими кубиками, залити солоною водою і залишити на 1 годину. Відкинути на друшляк і обсушити. Картоплю очистити і нарізати кубиками. Так само нарізати кабачки. Цибулю почистити і нашаткувати.
- Перець очистити від насіння і нарізати тонкими смужками. Помідори очистити від шкірки і насіння, протерти через сито. Базилік подрібнити руками.
- У великому сотейнику розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю і базилік 2 хв. Додати протерті помідори, перемішати. Довести до кипіння, засипати картоплю, баклажани і через 2-3 хв. кабачки.
- Посолити, поперчити, перемішати і тушкувати на дуже маленькому вогні 20 хв., Періодично додаючи трохи води. Потім додати солодкий перець, протушкувати ще 7-10 хв. Як тільки овочі будуть готові (вони не повинні перетворитися на кашу), зняти з вогню.

Готова страва: Чанфота