• Картопляні ньокі

Інгредієнти (2 порцій)

  • Картопля 1 кг.
  • Борошно 300 г.
  • Яйця 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія за смаком
  • Пармезан за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.
  2. До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.
  3. Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.
  4. Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.

Готова страва: Картопляні ньокі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі