- 25.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порцій)
- Картопля 1 кг.
- Борошно 300 г.
- Яйця 1 шт.
- Сіль за смаком
- Оливкова олія за смаком
- Пармезан за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.
- До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.
- Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.
- Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.

Готова страва: Картопляні ньокі