- 25.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Спагеті 500 г.
- Кільця кальмарів 100 г.
- Мідії 100 г.
- Восьминіг 100 г.
- Помідори 2 шт.
- Вино столове біле 50 мл.
- Петрушка за смаком
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Оливкова олія за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Зварити пасту до напівготовності.
- Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.
- Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.
- Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.

Готова страва: Спагеті al frutti di mare