- 23.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Баклажани 160 г.
- Помідори 160 г.
- Сир Моцарела 100 г.
- Сир Пармезан 60 г.
- Олія рослинна 60 мл.
- Базилік 5 г.
- Томатний соус 30 г.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Баклажани і помідори ретельно промити і просушити. Потім овочі нарізати кружальцями завтовшки 0,7 см.
- Кружальця з помідорів і баклажанів обсмажити на олії в сковороді, з обох сторін, до появи рум'яної скоринки. Потім овочі викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвій олії.
- У керамічну миску для запікання або невелику сковорідку викласти по колу чергуючи помідори і баклажани так, щоб овочі трохи накладалися один на одного. Таким чином застелити все дно миски або сковороди. Посолити і поперчити за смаком.
- Зверху на овочі, в центр миски або сковороди, викласти томатний соус.
- Зверху на соус і овочі посипати тертий сир Пармезан.
- Запікати в духовці при температурі 180°C градусів, до появи золотистої скоринки у сиру.
- Прикрасити свіжим базиліком.

Готова страва: Парміджано (італійська страва з баклажанами)