• Парміджано (італійська страва з баклажанами)

Інгредієнти (2 порції)

  • Баклажани 160 г.
  • Помідори 160 г.
  • Сир Моцарела 100 г.
  • Сир Пармезан 60 г.
  • Олія рослинна 60 мл.
  • Базилік 5 г.
  • Томатний соус 30 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Баклажани і помідори ретельно промити і просушити. Потім овочі нарізати кружальцями завтовшки 0,7 см.
  2. Кружальця з помідорів і баклажанів обсмажити на олії в сковороді, з обох сторін, до появи рум'яної скоринки. Потім овочі викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвій олії.
  3. У керамічну миску для запікання або невелику сковорідку викласти по колу чергуючи помідори і баклажани так, щоб овочі трохи накладалися один на одного. Таким чином застелити все дно миски або сковороди. Посолити і поперчити за смаком.
  4. Зверху на овочі, в центр миски або сковороди, викласти томатний соус.
  5. Зверху на соус і овочі посипати тертий сир Пармезан.
  6. Запікати в духовці при температурі 180°C градусів, до появи золотистої скоринки у сиру.
  7. Прикрасити свіжим базиліком.

Готова страва: Парміджано (італійська страва з баклажанами)

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі