• Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром

Інгредієнти (4 порції)

  • Борошно пшеничне 390 г.
  • Сир маскарпоне 200 г.
  • Цукіні 1 шт.
  • Рукола 20 г.
  • Яйця 1 шт.
  • Сир 70 г.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Борошно перемішати з сіллю, зробити заглиблення і додати збиті жовтки. Замісити тісто. Викласти тісто на поверхню з борошном. Місити мінімум 10 хвилин. Прибрати в холодильник на півгодини.
  2. Потім великий цукіні протерти на крупній тертці, покласти в друшляк, посолити його. Жменю руколи дрібно порізати. Потерти сир. Додати отриману суміш до сиру маскарпоне.
  3. Взяти тісто розміром з кульку і розкачати його тонким шаром. Намітити склянкою кола, викласти начинку. Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем.
  4. Накрити зверху ще одним шаром тіста. Добре притиснути, видавити все повітря навколо начинки.
  5. Вирізати склянкою кола. Придавити їх виделкою один до одного.
  6. Залишити равіолі сушитися. Приблизно на годину. Потім відварити в киплячій воді, 4 хвилини.
  7. Подавати з вершковим маслом.

Готова страва: Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі