- 23.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Борошно пшеничне 390 г.
- Сир маскарпоне 200 г.
- Цукіні 1 шт.
- Рукола 20 г.
- Яйця 1 шт.
- Сир 70 г.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 90 хвилин
- Борошно перемішати з сіллю, зробити заглиблення і додати збиті жовтки. Замісити тісто. Викласти тісто на поверхню з борошном. Місити мінімум 10 хвилин. Прибрати в холодильник на півгодини.
- Потім великий цукіні протерти на крупній тертці, покласти в друшляк, посолити його. Жменю руколи дрібно порізати. Потерти сир. Додати отриману суміш до сиру маскарпоне.
- Взяти тісто розміром з кульку і розкачати його тонким шаром. Намітити склянкою кола, викласти начинку. Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем.
- Накрити зверху ще одним шаром тіста. Добре притиснути, видавити все повітря навколо начинки.
- Вирізати склянкою кола. Придавити їх виделкою один до одного.
- Залишити равіолі сушитися. Приблизно на годину. Потім відварити в киплячій воді, 4 хвилини.
- Подавати з вершковим маслом.

Готова страва: Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром