- 20.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор 5 мілілітрів
- Вода 500 мілілітрів
- Сіль 8 мілілітрів
- Часник 2 зубка
- Помідори сушені 10 штук
- Борошно пшеничне 650 г.
- Олія оливкова за смаком
- Орегано 20 мілілітрів
- Дріжджі сухі 30 мілілітрів
- Трави прованські за смаком
- Сир чеддер 60 г.
- Розмарин свіжий 20 мілілітрів
- Листя кмину 20 мілілітрів
- Сіль велика за смаком
- Маслини без кісточок 30 штук
Інструкція Приготування ≈ 80 хвилин
- Змішайте борошно, сіль, дріжджі, цукор і дрібно нарізані трави. Додайте теплу воду і вимісити тісто приблизно 12 хвилин руками або 5 хвилин міксером.
- Перекладіть тісто на посипану борошном поверхню і накрийте рушником. Залиште на 30 хвилин до збільшення обсягу в 2 рази. Розігрійте духовку до 200 градусів. Обімніть тісто.
- Розкачайте тісто в довгий прямокутник і посипте центр половиною маслин, помідорів і тертого сиру. Накрийте посипаний центр третю тесту з краю і викладіть інші маслина, помідори і сир. Накрийте порожній частиною начинку.
- Заліпіть краю і акуратно скрутіть в рулет, щоб вийшла овальна форма. Змастіть оливковою олією, посипте подрібненим часником, крупною сіллю і травами.
- Перекладіть на застелений пергаментом деко і випікайте 30-35 хвилин або до готовності. Охолодіть і наріжте на шматочки.
