- 21.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порцій)
- Тісто для піци 250 г.
- Томатна паста 200 мл.
- Моцарела 200 г.
- Салямі 100 г.
- Шинка 100 г.
- Яйця 1 шт.
- Петрушка за смаком
- Соняшникова олія за смаком
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Тісто розкачати, викласти на змащене олією деко.
- Тісто змастити томатною пастою, залишити краї не змащеними.
- На соус покласти половину порції натертої моцарели, зверху - нарізані шинку і салямі. Посипати тертою моцарелою.
- Виделкою збити яйце. Змастити яйцем вільні края тіста і загорнути майбутню піцу в рулет.
- Змастити збитим яйцем, посипати нарізаною петрушкою, зробити надрізи ножем уздовж рулету.
- Поставити піцу запікатися в розігріту духовку протягом 10 хвилин на температуру 150°C.

Готова страва: Піца "Стромболі"