- 18.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Капуста броколі 800 г.
- Спагеті 450 г.
- Цукор 1 ч. л.
- Часник 4 шт.
- Олія оливкова 0,3 ст.
- Перець чилі 0,5 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан 100 г.
- Вино червоне сухе 750 мл.
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Капусту розібрати на невеликі шматочки. Налити 6 л. води в каструлю, поставити на вогонь, додати сіль, довести до кипіння, покласти капусту, варити 2 хвилини. Перекласти капусту з каструлі в миску.
- Воду, в якій варилася капуста, довести повторно до кипіння, додати в неї спагеті. Варити протягом 5 хвилин, після злити воду, перекласти спагеті в тарілку.
- У каструлю налити вино, додати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Додати в каструлю спагеті, періодично мішати. Варити необхідно на сильному вогні протягом 6 хвилин.
- Як тільки почали варитися спагеті у вині, в цей час необхідно поставити на маленький вогонь сковороду, налити оливкову олію, додати подрібнений часник і перець чилі. Готувати приблизно 5 хвилин.
- Додати в сковороду капусту, за смаком сіль і перець, готувати, періодично помішуючи близько 1 хвилини.
- Збільшити вогонь, викласти в сковороду спагеті, готувати, постійно помішуючи щипцями, протягом 2 хвилин. При подачі змішати спагеті з сиром.

Готова страва: Спагеті з червоним вином і броколі