- 16.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Борошно пшеничне 280 г.
- Цукор 130 г.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Сіль 5 г.
- Цукор ванільний 1 г.
- Яйце куряче 4 шт.
- Мигдаль 75 г.
Процес приготування: ≈ 50 хвилин
- Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в мисці, зробити ямку в центрі маси. Три яйця збити з ванільним цукром, влити яєчну суміш у ямку. Всі інгредієнти перемішати, до однорідної маси.
- Додати в загальну масу мигдаль, повторно перемішати. Масу розділити на чотири частини, кожну скачати в ковбаску.
- Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом, зверху викласти ковбаски з тіста, змастити зверху збитим яйцем. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 175°C протягом 15-20 хвилин.
- Витягнути ковбаски з духовки, нарізати на часточки завтовшки 1,5 см. Повернути в духовку деко, випікати протягом 20 хвилин.

Готова страва: Печиво кантучі з мигдалем