• Тріо тартар

Інгредієнти  Для: 1 порції

  • Сік лимонний 5 г.
  • Помідори 50 г.
  • Яблука 50 г.
  • Базилік 2 г.
  • Полуниця 30 г.
  • Олія оливкова 2 г.
  • Авокадо 100 г.
  • Олія кунжутна 5 г.
  • Цибуля червоний 10 г.
  • Кунжутне насіння 5 г.
  • Лосось 100 г.
  • Гребінці 100 г.
  • М'ята 2 г.
  • Сир дор-блю 10 г.
  • Огірки 20 г.
  • Перець червоний стручковий 1 г.
  • Тунець консервований у власному соку 100 г.

Інструкція

  1. Гребінець нарізати дрібними кубиками, заправити оливковою олією, лимонним соком і додати трюфельну пасту.
  2. Гарнір: огірок очистити від шкіри і насіння, нарізати дрібними кубиками, яблуко очистити від насіння і шкіри і теж нарізати дрібними кубиками, заправити оливковою олією і насінням кунжуту.
  3. Лосось нарізати дрібними кубиками, додати нарізану кубиками полуницю з сиром дор блю і заправити оливковою олією і лимонним соком.
  4. Гарнір - помідори очистити від шкіри і насіння, нарізати дрібними кубиками, додати цибулю (нарізаний кубиками), заправити олією.
  5. Тунець і м'яту нарізати дрібними кубиками, заправити кунжутним маслом і лимонним соком.
  6. На порційну тарілку з допомогою формочок викласти гарнір, поверх тартар з лосося, тунця і гребінця. Прикрасити шніт-цибулею.
  7. Поруч у формових ложках подати соуси: томатну сальсу, лимонну сальсу і песто.
 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі