- 20.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сік лимонний 5 г.
- Помідори 50 г.
- Яблука 50 г.
- Базилік 2 г.
- Полуниця 30 г.
- Олія оливкова 2 г.
- Авокадо 100 г.
- Олія кунжутна 5 г.
- Цибуля червоний 10 г.
- Кунжутне насіння 5 г.
- Лосось 100 г.
- Гребінці 100 г.
- М'ята 2 г.
- Сир дор-блю 10 г.
- Огірки 20 г.
- Перець червоний стручковий 1 г.
- Тунець консервований у власному соку 100 г.
Інструкція
- Гребінець нарізати дрібними кубиками, заправити оливковою олією, лимонним соком і додати трюфельну пасту.
- Гарнір: огірок очистити від шкіри і насіння, нарізати дрібними кубиками, яблуко очистити від насіння і шкіри і теж нарізати дрібними кубиками, заправити оливковою олією і насінням кунжуту.
- Лосось нарізати дрібними кубиками, додати нарізану кубиками полуницю з сиром дор блю і заправити оливковою олією і лимонним соком.
- Гарнір - помідори очистити від шкіри і насіння, нарізати дрібними кубиками, додати цибулю (нарізаний кубиками), заправити олією.
- Тунець і м'яту нарізати дрібними кубиками, заправити кунжутним маслом і лимонним соком.
- На порційну тарілку з допомогою формочок викласти гарнір, поверх тартар з лосося, тунця і гребінця. Прикрасити шніт-цибулею.
- Поруч у формових ложках подати соуси: томатну сальсу, лимонну сальсу і песто.
