- 10.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Сир маскарпоне 500 г.
- Пудра цукрова 2 ст. л.
- Лікер кавовий 2 ст. л.
- Кава свіжезварена 250 мл.
- Печиво савоярді 250 г.
- Шоколад 400 г.
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Змішати в мисці сир із цукровою пудрою, окремо змішати каву з лікером.
- Вимочити половину печива в кавово-лікерній суміші, викласти у форму, викласти зверху на печиво у формі половину крему із маскарпоне з пудрою, розподілити по всій поверхні.
- Половину печива вимочити в кавової суміші, викласти зверху на крем, зверху на другий шар печива викласти другу половину крему.
- Накрити форму зверху харчовою плівкою, залишити в холодильнику на 6 годин. При подачі посипати зверху тертим шоколадом.

Готова страва: Тірамісу без яєць з кавовим лікером