• Тірамісу без яєць з кавовим лікером

Інгредієнти (6 порцій)

  • Сир маскарпоне 500 г.
  • Пудра цукрова 2 ст. л.
  • Лікер кавовий 2 ст. л.
  • Кава свіжезварена 250 мл.
  • Печиво савоярді 250 г.
  • Шоколад 400 г.

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Змішати в мисці сир із цукровою пудрою, окремо змішати каву з лікером.
  2. Вимочити половину печива в кавово-лікерній суміші, викласти у форму, викласти зверху на печиво у формі половину крему із маскарпоне з пудрою, розподілити по всій поверхні.
  3. Половину печива вимочити в кавової суміші, викласти зверху на крем, зверху на другий шар печива викласти другу половину крему.
  4. Накрити форму зверху харчовою плівкою, залишити в холодильнику на 6 годин. При подачі посипати зверху тертим шоколадом.

Готова страва: Тірамісу без яєць з кавовим лікером

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі