- 10.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Спагеті 400 г.
- Копчена грудинка 300 г.
- Помідори 1 кг.
- Ріпчаста цибуля 1 шт.
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець за смаком
Процес приготування: ≈ 25 хвилин
- Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.
- Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.
- Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.
- Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.
- Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.

Готова страва: Паста "Аматрічіана"