• Паста "Аматрічіана"

Інгредієнти (4 порцій)

  • Спагеті 400 г.
  • Копчена грудинка 300 г.
  • Помідори 1 кг.
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком

Процес приготування: ≈ 25 хвилин

  1. Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.
  2. Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.
  3. Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.
  4. Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.
  5. Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.

Готова страва: Паста "Аматрічіана"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі