• Стейк із м'ятою та бальзамічним оцтом

Інгредієнти (4 порцій)

  • Яловичина 700 г.
  • Помідори 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • М'ята свіжа 1 пучок
  • Сіль морська за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цедра лимонна за смаком
  • Оцет бальзамічний за смаком
  • Олія оливкова за смаком
  • Масло вершкове 20 г.
  • Часник 3 шт.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Яловичину нарізати на шматочки товщиною в 3 см. Натерти сіллю і перцем, перекласти в миску, додати м'яту і оливкову олію, залишити настоюватися протягом 20-30 хвилин.
  2. На сковороду викласти вершкове масло і влити оливкову олію, поставити на вогонь, додати подрібнену цибулю, обсмажувати цибулю до золотистого кольору, після всипати подрібнений часник.
  3. Нарізати помідори тонкими шматочками. Додати в сковороду, тушкувати 3 хвилини, за смаком посолити і поперчити.
  4. Яловичину викласти на сковороду, обсмажити з обох сторін, до появи скоринки, м'ясо повинно бути всередині сируватим.
  5. Перекласти м'ясо у форму для випікання. Додати м'яту і цедру лимона, додати також бальзамічний оцет і масло. Випікати 7-10 хвилин в розігрітій духовці.

Готова страва: Стейк із м'ятою та бальзамічним оцтом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі