- 10.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Яловичина 700 г.
- Помідори 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- М'ята свіжа 1 пучок
- Сіль морська за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цедра лимонна за смаком
- Оцет бальзамічний за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Масло вершкове 20 г.
- Часник 3 шт.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Яловичину нарізати на шматочки товщиною в 3 см. Натерти сіллю і перцем, перекласти в миску, додати м'яту і оливкову олію, залишити настоюватися протягом 20-30 хвилин.
- На сковороду викласти вершкове масло і влити оливкову олію, поставити на вогонь, додати подрібнену цибулю, обсмажувати цибулю до золотистого кольору, після всипати подрібнений часник.
- Нарізати помідори тонкими шматочками. Додати в сковороду, тушкувати 3 хвилини, за смаком посолити і поперчити.
- Яловичину викласти на сковороду, обсмажити з обох сторін, до появи скоринки, м'ясо повинно бути всередині сируватим.
- Перекласти м'ясо у форму для випікання. Додати м'яту і цедру лимона, додати також бальзамічний оцет і масло. Випікати 7-10 хвилин в розігрітій духовці.

Готова страва: Стейк із м'ятою та бальзамічним оцтом