- 07.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Борошно пшеничне 2 ст.
- Какао-порошок 2 ст. л.
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сода 0,5 ч. л.
- Сіль 5 г.
- Молоко 1,5 ст.
- Сметана 100 мл.
- Масло вершкове 4 ст. л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Ванілін 2 ч. л.
- Еспрессо 4 ст. л.
- Сир маскарпоне 125 г.
- Цукор 2 ст. л.
- Вершки 30% 200 мл.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.
- Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
- В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.
- Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.
- Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.

Готова страва: Млинці тірамісу