• Млинці тірамісу

Інгредієнти (4 порцій)

  • Борошно пшеничне 2 ст.
  • Какао-порошок 2 ст. л.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сода 0,5 ч. л.
  • Сіль 5 г.
  • Молоко 1,5 ст.
  • Сметана 100 мл.
  • Масло вершкове 4 ст. л.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Ванілін 2 ч. л.
  • Еспрессо 4 ст. л.
  • Сир маскарпоне 125 г.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Вершки 30% 200 мл.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.
  2. Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
  3. В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.
  4. Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.
  5. Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.

Готова страва: Млинці тірамісу

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі