• Легкий апельсиновий кекс

Інгредієнти (4 порцій)

  • Борошно пшеничне 200 г.
  • Цукор 200 г.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сік апельсиновий 200 мл.
  • Апельсин 1 шт.
  • Цукор ванільний за смаком
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Масло вершкове 1 г.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Жовтки відокремити від білків. У миску просіяти борошно з розпушувачем. Жовтки збити окремо з цукром і ваніліном, вмішати в борошняну суміш. Натерти цедру апельсина, додати до борошна.
  2. Обережно влити в тісто 100 мл. апельсинового соку. Білки збити до стану піни, додати їх у загальну масу. Перемішати.
  3. Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї тісто. Розігріти духовку до 180°C - 200°C, випікати протягом 30-40 хвилин.
  4. Дістати готовий кекс з духовки, поки ще гарячий, зробити в ньому надрізи зверху, влити в них залишки соку.

Готова страва: Легкий апельсиновий кекс

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі