- 07.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (1 порцію)
- Куряче філе 200 г.
- Помідори 50 г.
- Базилік 50 г.
- Бекон 75 г.
- Пюре картопляне 150 г.
- Оливкова олія 20 г.
- Листя салату 20 г.
- Сир пармезан 10 г.
- Сіль 1 г.
- Перець запашний 1 г.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.
- Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець.
- Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.
- Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.
- Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.
- На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.

Готова страва: Курка по-італійськи