• Теплий картопляний салат на грилі

Інгредієнти (4 порцій)

  • Картопля 500 г.
  • Зелень 40 г.
  • Гриби 100 г.
  • Маслини 60 г.
  • Сметана 40 г.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Картоплю помити, відварити до напівготовності, охолодити. Потім, не очищаючи, нарізати шматочками і обсмажити на грилі.
  2. Гриби помити, нарізати кубиками або соломкою і обсмажити. Маслини нарізати кільцями. Зелень помити, просушити і подрібнити.
  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.

Готова страва: Теплий картопляний салат на грилі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі