- 05.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Борошно пшеничне 1,5 ст. л.
- Олія рослинна 200 мл.
- Розпушувач 0,5 ч. л.
- Цедра лимонна за смаком
- Сир рікота 2 ст. л.
- Цукор за смаком
- Яйце куряче 0,5 шт.
- Екстракт ванільний за смаком
- Цукрова пудра за смаком
- Сіль 0,25 ч. л.
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Налити рослинну олію в каструлю, поставити на вогонь, розжарити до 190°C.
- У мисці змішати борошно із розпушувачем, додати цедру та сіль, перемішати.
- В окремій мисці змішати сир, попередньо збиті яйця, цукор і ванільний екстракт. Змішати обидві суміші, ретельно перемішати.
- У розігріту олію по 1 ст. л. тіста викласти порцію пончиків, постійно перевертаючи, обсмажити до золотистого кольору. Так само вчинити з усім тістом.
- Викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, готові пончики, після перекласти в іншу тарілку, посипати зверху цукровою пудрою.

Готова страва: Пончики з рікоти з лимонною цедрою