- 04.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Пластини листкового тіста 2 шт.
- Яйця 3 шт.
- Вода 50 мл.
- Цукор 100 г.
- Лимонна кислота 1 щіпка
- Цукрова пудра за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Кожну пластину листкового тіста розкачати у форму прямокутника довжиною близько 27-30 см. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см.
- З кондитерського паперу нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати одне одну). Покласти на деко.
- Змастити 1 збитим яйцем. Випікати в попередньо нагрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин. Для приготування білкового крему воду з цукром нагрівати до температури 118°C. 2 яєчні білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп із цукру і води на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити ним трубочки. Посипати цукровою пудрою.

Готова страва: Трубочки з білковим кремом