• Трубочки з білковим кремом

Інгредієнти (6 порцій)

  • Пластини листкового тіста 2 шт.
  • Яйця 3 шт.
  • Вода 50 мл.
  • Цукор 100 г.
  • Лимонна кислота 1 щіпка
  • Цукрова пудра за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Кожну пластину листкового тіста розкачати у форму прямокутника довжиною близько 27-30 см. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см.
  2. З кондитерського паперу нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати одне одну). Покласти на деко.
  3. Змастити 1 збитим яйцем. Випікати в попередньо нагрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин. Для приготування білкового крему воду з цукром нагрівати до температури 118°C. 2 яєчні білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп із цукру і води на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити ним трубочки. Посипати цукровою пудрою.

Готова страва: Трубочки з білковим кремом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі