- 20.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Салат радиккьо 10 г.
- Сіль за смаком
- Картопля 70 г.
- Олія оливкова 20 мілілітрів
- Помідори черрі 6 штук
- Восьминіг 100 г.
- Квасоля стручкова 25 г.
- Сир пармезан тертий 5 г.
- Маслини без кісточок 4 штуки
- Соус «Вінегрет» за смаком
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- Відварити восьминога до готовності, нарізати дрібними кубиками.
- Відварити картоплю до готовності, нарізати кубиками і обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки.
- Помідорчики черрі порізати навпіл.
- Змішати всі інгредієнти, крім стручкової квасолі, і заправити соусом вінегрет.
- Прикрашаємо салат листом радиккьо.
- Поряд з салатом викладаємо стручкову квасолю, посипану тертим пармезаном.
- Подається Салат теплим.
